Ανακοινώσεις

Παρακαλουνται ολοι οι φοιτητές που εχουν επιστρέψει ή είναι στην διαδικασια επιστροφης απο την κινητικοτητα Ερασμους του Εαρινου Εξαμηνου 2019 να βεβαιωθουν οτι μου εχουν στειλει (σε ηλεκτρονική μορφή) το βαθμολογιο των μαθηματων που παρακολουθησαν στο εξωτερικό (Transcript of Records) ή το After Mobility toy LA, κι οσοι πήγαν για πρακτική να μου προσκομίσουν πρωτότυπο το βιβλίο πρακτικής κι επιπλέον (ηλεκτρονικά) την βεβαίωση πρακτικής που θα τους δώσει ο φορέας του εξωτερικού.

Υπευνθυμίζω οτι επιπρόσθετα χρειάζεται στο γραφειο εράσμους του ΠΠ στο Ριο κι συγκεκριμένα στην κ. Νατασσα Αναγνωστοπούλου να προσκομίσουν πρωτοτυπα το Transcript of Records/ή After Mobility LA (για σπουδές) ή την πρωτοτυπη βεβαίωση πρακτικής (για οσους πήγαν για πρακτική) ωστε να παρουν το υπολοιπο της χρηματοδότησης. Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ να επικοινωνείτε με την κ. Αναγνωστοπούλου στα παρακάτω στοιχεία

Η Νεα Διευθυνση κι Τηλ της κ. Αναγνωστοπούλου είναι πλέον 

Natassa Anagnostopoulou, Department of International Affairs (Responsible for the Dpts of former T.E.I. of WG), University of Patras (GPATRA01), Building A', 26504, Rio

Τηλεφωνο: 2610996613.

Καλη συνέχεια σε όλους κι καλη επιστροφή σε οσους ακομα δεν εχουν επιστρέψει

Με εκτίμηση

Η Συντονίστρια Ερασμους για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας ΠΠ

Σοφια Λαμπροπουλου

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κινητικότητα για σπουδές ή πρακτική μέσω Εράσμους να παραβρεθούν στην συναντηση ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί Δευτερα 09 Σεπτεμβρη 2019 στις 12.30μμ στην αίθουσα 1 (1οσ ορ) των εγκαταστάσεων του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο. 
 
Η Συντονίστρια Ερασμους για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας ΠΠ
Σοφια Λαμπροπούλου

Πρόγραμμα Επιτηρήσεων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ Δ' ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Τηλ. 2103442382

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανοίγει ξανά από 24 έως 31 Ιουλίου η πλατφόρμα για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.

 

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι ανοίγει ξανά για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 έως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019  η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος των 1.000 ευρώ, ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://stegastiko.minedu.gov.gr/

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ 18 ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2019-2020 στο Πανεπιστήμιο Πατρών» (Κωδ. Προγρ. 80926 – Ε.Υ.: Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου) (22/07/2019).

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 618 / 22.07.2019 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2019-2020 στο Πανεπιστήμιο Πατρών», που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –Ε.Κ.Τ.) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της Πράξης  «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2019-2020», με Επιστημονικά Υπεύθυνη την καθηγήτρια Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου του Τμήματος Ιατρικής, Πρύτανι του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης στο πλαίσιο της ανωτέρω πρόσκλησης θα πραγματοποιείται με το διαβιβαστικό, το οποίο είναι συνημμένο  στο τέλος της Πρόσκλησης.

Λήξη προθεσμίας υποβολής προτάσεων: 11/08/2019

ΧρήσιμαΚαταγραφή πληροφοριών & χαρακτηριστικών σχετικών με τα προβλήματα της οσφύος

Επικοινωνία

Ψαρρών 6, Μυρτιά 25100, Αίγιο
phone 26910.61150 fax26910.61250
emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us on facebook