Ανακοινώσεις

Φόρμα δηλώσεων συμμετοχής

Προκήρυξη

Αγαπητοί Φοιτητες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, ενόψει των Προσκλήσεων για υποβολή συμμετοχών στο Πρόγραμμα Erasmus/Κινητικότητες φοιτητών για Σπουδές και Πρακτική Άσκηση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για τους φοιτητές των Τμημάτων σας (πρ. ΤΕΙ), την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00-14:30, στο αμφιθέατρο του πρ. Τμ. Επιχειρηματικού Σχεδιασμού στο Κουκούλι.

Η ενημέρωση αφορά τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus 2020-2021.Η ενημερωτική συνάντηση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί σε ιστότοπο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, προκειμένου να ενημερωθούν και όσοι δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν (πχ. από Παραρτήματα).
 
Επειδη οι διαδικασιες υποβλης αιτησεων κι ολες οι διαδικασιες αλλαζουν απο αυτο το εξαμηνο συνισταται ολοι οι φοιτητες που ενδιαφερονται να παραβρεθουν στην συναντηση αυτη
 
Απο το Τμήμα Διεθνών Σχεσεων ΠΠ κι την Υπευθυνη Ερασμους του Τμήματος Φυσικοθεραπειας

Καλούμε όσους φοιτητές έχουν δηλώσει το μάθημα επιλογής του Ζ΄ εξαμήνου "Διοίκηση - Οργάνωση - Ποιότητα Μονάδων Υγείας"  (το οποίο δεν διδάχθηκε στο τρέχον εξάμηνο) και επιθυμούν να εξεταστούν στο 2ο μάθημα επιλογής "Προσθετική - Ορθωτική" να το δηλώσουν άμεσα στη γραμματεία εως την Παρασκευή 24-1-2020.

Από τη Γραμματεία

(Άρθρο 40 του Εσωτερικού Κανονισμού του Πανεπιστημίου Πατρών)

1. Οι φοιτητές οφείλουν να έχουν μαζί τους την ακαδημαϊκή (φοιτητική) τους ταυτότητα, ο έλεγχος της οποίας είναι στην δικαιοδοσία των επιτηρητών τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

2. Κάθε φοιτητής/ρια οφείλει κατά τη διάρκεια της γραπτής εξέτασης να σεβαστεί τους όρους ομαλής διεξαγωγής της και να μην ενοχλεί τους υπολοίπους εξεταζόμενους. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, δεν επιτρέπεται:

-Το κάπνισμα μέσα στην αίθουσα από εξεταζόμενους και επιτηρητές.

- Η επικοινωνία μεταξύ εξεταζόμενων χωρίς την άδεια των επιτηρητών.

- Η επικοινωνία με τον εξωτερικό χώρο με οποιοδήποτε τρόπο.

- Η χρήση μη επιτρεπόμενων βιβλίων, βοηθημάτων, σημειωμάτων ή άλλων αντικειμένων εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες του διδάσκοντος.

- Η χρήση κινητών τηλεφώνων ή άλλων μέσων επικοινωνίας, ηλεκτρονικών συσκευών οποιασδήποτε μορφής κ.λπ.

- Η χρήση μέσων ή μεθόδων που παραβιάζουν το αδιάβλητο των εξετάσεων.

3. Ο/Η φοιτητής/ρια κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν επιτρέπεται να έχει κοντά του βιβλία, τετράδια, σημειώματα ή άλλα αντικείμενα εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες του διδάσκοντα/ουσας. Κάθε εξεταζόμενος/η που έχει μαζί του/της και χρησιμοποιεί κατά την εξέταση σημειώσεις σχετικές με το εξεταζόμενο μάθημα ή εξεταστικό υλικό άλλο από αυτά που επιτρέπονται ή αντιγράφει ή αποπειράται να αντιγράψει ή χρησιμοποιεί κάθε είδους μέσο υποκλοπής ή συνεργεί στην τέλεση τέτοιων πράξεων ή αναγράφει στο δοκίμιό του απρεπείς εκφράσεις, ή δολιεύει με οποιοδήποτε τρόπο ή εμποδίζει με ανυπακοή ή αταξία την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων ή επιχειρεί την εν γένει φαλκίδευση της εξεταστικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας, αποκλείεται εντελώς από τη συγκεκριμένη εξέταση και παραπέμπεται στη Συνέλευση του Τμήματος για τις αποφάσεις της.

4. Οι επιτηρητές έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να κάνουν παρατηρήσεις σε όσους εξεταζόμενους δεν τηρούν τους κανόνες των εξετάσεων, να τους αλλάζουν θέση σε περίπτωση υποτροπής και να αναφέρουν στον/ τη διδάσκοντα/ουσα τυχόν άρνηση συμμόρφωσης προς τις οδηγίες του/της. Σε περίπτωση που προκύψουν άλλα προβλήματα, που δεν αναφέρονται στον παρόντα Κανονισμό και δεν προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία (π.χ. διακοπές ρεύματος, αιφνίδια ασθένεια εξεταζόμενου, κ.λπ.), επιλαμβάνεται και αποφασίζει αναλόγως η Συνέλευση του Τμήματος με εισήγηση του/της υπευθύνου/ης διδάσκοντος/ουσας.Καταγραφή πληροφοριών & χαρακτηριστικών σχετικών με τα προβλήματα της οσφύος

Επικοινωνία

Ψαρρών 6, Μυρτιά 25100, Αίγιο
phone 26910.61150 fax26910.61250
emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us on facebook