2010, 2021

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Πανεπιστημίου Πατρών στην υπηρεσία της ακαδημαϊκής και κοινωνικής ενημέρωσης

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας και επικοινωνίας, το Πανεπιστήμιο Πατρών διατηρεί ενεργά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό την τόνωση της ενημέρωσης όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και των  πολιτών φίλων της. Ακολουθώντας

1510, 2021

Εργαστήρια τμημάτων ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ και ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ 2021

Δείτε τα τμήματα στα οποία τοποθετηθήκατε με βάση το παρουσιολόγιο της Δευτέρας. Σε αυτά τα τμήματα έχουν προστεθεί (αλλά δεν φαίνονται εδώ) και όσοι και όσες επικοινώνησαν με τον κ. Τσέπη ή και εμένα για

1410, 2021

Ερωτηματολόγιο

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες, Στα πλαίσια της εκπόνησης της ερευνητικής εργασίας του φοιτητή Δημήτριου Μπούσια θα θέλαμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1TTHIlJikjgzy9MaV2n5cqM2kKd0rqbNUJxuZj3-_LNQ/edit?usp=drivesdk&chromeless=1 Το παρόν ερωτηματολόγιο αποσκοπεί στην  διερεύνηση, την καταγραφή και την ανάλυση των αποτελεσμάτων σχετικά με τις επιπτώσεις της τηλεκπαίδευσης σε

1410, 2021

Διαδικτυακή Ενημέρωση για Δυνατότητες Erasmus (Erasmus Info Days)

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Erasmus 2021 (14-16 Οκτωβρίου 2021), φορείς που μετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus+ αναρτούν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν στην ιστοσελίδα www.erasmusdays.eu. Για το 2021, έμφαση θα δοθεί στις εξής θεματικές

1210, 2021

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Τα εργαστήρια Ανατομίας Μυοσκελετικού Συστήματος και Κινησιολογία Κορμού, θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες χωρισμού σε Τμήματα. Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος (και όταν αποκτήσετε ιδρυματικό λογαριασμό στο αντίστοιχο eclass