Σας προσκαλούμε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 21:30 στον πολυχώρο ROYAL (Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα)  , στην Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης που διοργανώνει  o «Σύλλογος Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα» σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Καλλιπάτειρα παράρτημα  Πάτρας

Η  εκδήλωση αφορά θεατρική παράσταση   από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “ΘΕΩΡΙΚΟΝ” τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.

 Ελάτε να διασκεδάσουμε, να μοιραστούμε αισθήματα αξιοπρέπειας, περηφάνιας, αυτοπεποίθησης, ελπίδας και χαράς που μόνο οι ισότιμες κοινωνικές επαφές μπορούν να παρέχουν.

 Η παρουσία σας αποτελεί τιμή και χαρά

 Προσκλήσεις θα διατίθενται πλέον ΜΟΝΟ  στο θεωρείο του θεάτρου «ROYAL» πριν την έναρξη της Παράστασης

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν εχουν προμηθευτεί ακόμη εισιτήρια παρακαλούμε  να μας ενημερώσουν  (τηλ. 6977412731 Ιουλία Συροκώστα ).

Ιουλία Συροκώστα Σταθοπούλου
Παθολόγος Λοιμωξιολόγος
Διευθύντρια ΕΣΥ
Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα»

 

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ένα 2023 στο οποίο θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά όλοι ίσοι. Η αναπηρία θα υπάρχει σαν ένα μέρος της ποικιλομορφίας του σύμπαντος και όχι σαν «έμπνευση» γιατί όλοι μαζί χωράμε σε μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις.
Χριστούγεννα 2022