31ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας του Πανελλήνιου Σύλλογου Φυσικοθεραπευτών .“Μέλλον και προκλήσεις για την Φυσικοθεραπεία” (1-3 Δεκεμβρίου 2023)

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας – Πανεπιστήμιο Πατρών τμήμα συμμετείχε δυναμικά στο 31ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας.

10 ομιλίες σε στρογγυλές τράπεζες, 9 ελεύθερες ανακοινώσεις και 18 εργασίες παρουσιάστηκαν μέσω ePoster. Καθηγητές του τμήματος συμμετείχαν σε  προεδρεία στρογγυλών τραπεζών μεγάλου ενδιαφέροντος.

Η ερευνητική εργασία στα πλαίσια της διδακτορικής διατριβής του υποψήφιου διδάκτορα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Νικόλαου Λιβέρη με θέμα: “Μοντελοποίηση του ρίσκου για τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους ποδοσφαιριστών” τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο προφορικής παρουσίασης. Συγγραφείς: Λιβέρης Ι. Νικόλαος, Παπαγεωργίου Γιώργος, Τσαρμπού Χάρις, Τσέπης Ηλίας, Φουσέκης Α. Κωνσταντίνος, Ξεργιά Α. Σοφία

Στο συνέδριο συμμετείχαν 1300 φυσικοθεραπευτές και φοιτητές Πανεσιτημιακών Ιδρυμάτων από όλη την χώρα. Στο συνέδριο παρευρέθηκαν  ο  πρόεδρος της Παγκόσμιας συνομοσπονδίας Φυσικοθεραπείας καθ. Mike Landry και η πρόεδρος της Europe Region World Physiotherapy Esther-Mary D’Arcy. Η συμμετοχή των φοιτητών του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών  ήταν εντυπωσιακή.

Συγχαρητήρια σε όλους!