Σας γνωστοποιύμε, για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, ότι το Τμήμα μας έχει αναλάβει την Επιστημονική επιμέλεια της Διημερίδας που διοργανώνει ο Συλλογος Φυσικοθεραπευτών Αχαΐας και η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Καλαβρυτα 17-18 Ιουνίου με τίτλο Η ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ για να γνωρίσει τη φυσικοθεραπεία και ο πιο απομακρυσμένος απο τα αστικά κέντρα πληθυσμός. Μια εξαιρετική ιδέα με μεγάλη απήχηση σε όλο τον φυσικοθεραπευτικό κόσμο.

Η παρουσία σας εκεί είναι πολύ σημαντική. Θα είμαστε όλοι εκεί με ομιλίες, αλλά και σταθμούς όπου θα παρέχουμε γνώση προς τους κάτοικους της περιοχής. Η συμμετοχή σας (με επίδειξη πάσο) είναι δωρεάν. Είναι πολύ σημαντικό να μπείτε ΑΜΕΣΑ να δηλώσετε συμμετοχή ΟΛΟΙ. Η εγγραφή σας γίνεται μέσα από τον ΠΣΦ – Συμμετοχή σε Ημερίδες – Είσοδος ως ΜΗ ΜΕΛΟΣ… Πληροφορίες βρείτε ακολουθώντας τους συνδέσμους περιήγησης https://www.psf.org.gr/psf-news-8100.htm.

Επίσης θα υπάρχει και δωρεάν μετακίνηση για τους φοιτητές του Τμήματός μας με πούλμαν το Σάββατο και την Κυριακή (δύο λεωφορεία από Πάτρα προς Καλάβρυτα με επιστροφή στην Πάτρα στις 17/6/2023 και άλλα δυο στις 18/7/2023 χωρίς κόστος για τους φοιτητές). Για να δηλώσετε συμμετοχή στη δωρεάν μετακίνηση και να κλείσετε θέση όσο πιο γρήγορα γίνεται επικοινωνήστε με την φοιτήτρια του 3ου έτους Καλογηράτου Κατερίνα (katerinakalg26@gmail.com & 6906789138).

Θα περιμένουμε να σας δούμε όλους στα Καλάβρυτα λοιπόν 17-18 Ιουνίου.

Καλή σας συνέχεια

Σοφία Λαμπροπούλου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 17&18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023