Την περασμένη Τετάρτη, στις 3/5/2017 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη ομάδας προπτυχιακών σπουδαστών του Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πατρών, στα πλαίσια συμμετοχής τους στο μάθημα με υπεύθυνη την καθηγήτρια του Τμήματος Δρ. Μπίλλη Ευδοκία.

Στο Σχολείο μας υποδέχτηκε η Διευθύντρια, κα. Καραγιάννη Μαρία, η οποία μας μίλησε για την οργάνωση δομή & λειτουργία του Ειδικού Σχολείου. Εν συνεχεία, ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Σχολείου και ενημερωθήκαμε για τον ρόλο του Φυσικοθεραπευτή και Εργοθεραπευτή στο Ειδικό Σχολείο από τη φυσικοθεραπεύτρια κα. Παναγάκη Παναγιώτα και την εργοθεραπεύτρια κα. Μποδιώτη Ξένια.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του 1ου Ειδικού Σχολείου, και ιδιαίτερα τη διευθύντρια Κα. Καραγιάννη, την Φυσικοθεραπεύτρια κα. Παναγάκη & την εργοθεραπεύτρια κα. Μποδιώτη για την τόσο θερμή υποδοχή που μας έκαναν καθώς και για τις τόσο διαφωτιστικές και ενδιαφέρουσες ομιλίες τους γύρω από τη δομή, λειτουργία και τους ρόλους του κάθε επαγγελματία στο Ειδικό Σχολείο. Κατά γενική ομολογία η επίσκεψη ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και ουσιαστική για τους σπουδαστές μας. Σας ευχαριστούμε θερμά. Ευελπιστούμε και σε τέτοιες συνεργασίες και στο μέλλον.