ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΧΡΗΣΗ

Το ειδικό καθεστώς λειτουργίας της Βιβλιοθήκης λόγω COVID-19 προβλέπει το άνοιγμα της Βιβλιοθήκης με περιορισμένο ωράριο λειτουργίας και μόνο για την κυκλοφορία (δανεισμός και επιστροφή) πληροφοριακού υλικού κατόπιν αιτήματος.

Δεν επιτρέπεται η παραμονή των χρηστών και η χρήση του αναγνωστηρίου, παρά μόνο η επίσκεψή τους ως τον χώρο εισόδου για τον δανεισμό ή την επιστροφή υλικού.

 

Δανεισμός

Για να μπορέσετε να δανειστείτε βιβλία στο ειδικό καθεστώς λειτουργίας της Βιβλιοθήκης λόγω COVID-19 χρειάζεται να έχετε κάνει από νωρίτερα την αναζήτηση των βιβλίων που επιθυμείτε μέσω του καταλόγου μας «Mitos» , ο οποίος είναι προσβάσιμος σε 24ώρη βάση και να ζητήσετε την κράτησή τους στο όνομά σας είτε στα τηλεφώνα επικοινωνίας  2691023566, είτε μέσω email loloue@upatras.gr

Αφού ειδοποιηθείτε από το προσωπικό τότε θα μπορέσετε να προσέλθετε στη Βιβλιοθήκη και να τα παραλάβετε.

Τα βιβλία, εφόσον είναι ήδη στα ράφια, διατίθενται άμεσα προς δανεισμό. Εάν ένα βιβλίο έχει επιστραφεί μετά το άνοιγμα της Βιβλιοθήκης, τότε δανείζεται εφόσον έχουν περάσει 72 ώρες από την ημερομηνία επιστροφής. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα ενημερωθείτε από το προσωπικό.

Για επιστροφές βιβλίων μπορείτε να προσέρχεστε στη Βιβλιοθήκη στο τροποποιημένο ωράριο λειτουργίας. Ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένετε, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις

 

Διανομή-Επιστροφές συγγραμμάτων «Ευδόξου»

Σε ό,τι αφορά τη διανομή και τις επιστροφές συγγραμμάτων από την υπηρεσία «Εύδοξος», οι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2691023566 πριν προσέλθουν στη Βιβλιοθήκη για την παραλαβή ή την παράδοσή τους.

Κατάθεση εργασιών στο Ιδρυματικό Αποθετήριο “Αθηνά”

Η κατάθεση των πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών θα γίνεται στη βιβλιοθήκη καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00.

Οι σπουδαστές θα καταθέτουν το cd συμπληρώνοντας τη δήλωση κατάθεσης και εφόσον έχουν περάσει 72 ώρες, η Βιβλιοθήκη θα ελέγχει το αρχείο ή θα στέλνουν το αρχείο σε μορφή word στο email loloue@upatras.gr μαζί με την αίτηση κατάθεσης και στη συνέχεια η Βιβλιοθήκη θα ενημερώνει υπηρεσιακά την Γραμματεία του Τμήματος.

Αν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα, η Βιβλιοθήκη θα επικοινωνεί με τους σπουδαστές.

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη μέσω τηλ. 2691023566 ή μέσω email loloue@upatras.gr

 

Σας εύχομαι Καλή Ακαδημαϊκή χρονιά!!!

 

Χρήσιμα

Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βιβλιοθηκονόμος: Λώλου Ελένη
Τηλ: 26910 23566
E-mail: loloue@upatras.gr