Το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει την Τρίτη  8-6-2021  & ώρα 12:00 μ.μ. – 14:00 μ.μ. διαδικτυακό  ”Workshop Επιχειρηματικότητας” μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο που στο επίκεντρό του είναι και η επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων του. Το διαδικτυακό “Workshop Επιχειρηματικότητας”  στοχεύει στην κατεύθυνση αυτή, αναλύοντας και παρουσιάζοντας με πρακτική προσέγγιση, πληροφορίες και καλές πρακτικές για την έναρξη και ανάπτυξη επιχειρηματικής δράσης.

Τα θέματα της εκδήλωσης θα αναπτύξουν οι ομιλητές :

  • Αθανάσιος Κούστας
    Πτυχιούχος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (1972-1976) με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, και από το 2012 έως σήμερα είναι ειδικός Σύμβουλος στο Επιμελητήριο Αχαΐας. ΄Εχει σημαντική δραστηριότητα σε διάφορες θέσεις (εμπορικό, παραγωγή, οικονομικό) σε επιχειρήσεις μεταποίησης και εξαγωγής αγροτικών προϊόντων (σταφίδων, ξηρών φρούτων κ.α.). Επίσης έχει διατελέσει Οικονομικός Δντής και μέλος Δ.Σ. σε ιδιωτική εξαγωγική επιχείρηση τροφίμων.
  • Τσούμπελης Θεόδωρος
    Διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Πρόεδρος και διευθύνων  σύμβουλος της εταιρείας πληροφορικής DYNACOMP AEBE από το 1988. Από το 2012  μέλος του ΔΣ και Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αχαΐας.  Έχει ασχοληθεί κυρίως με Ευρωπαϊκά, εθνικά και διακρατικά προγράμματα, ΕΣΠΑ και υποβοήθηση της επιχειρηματικότητας. Συμμετοχή στην ιδρυτική ομάδα της Patras IQ και εκπρόσωπος των επιμελητηρίων της Δυτικής Ελλάδας στο ΣΕΑΔΕ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Προϊστάμενος  της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Παναγιώτης Παπαμιχαήλ, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός.

Πρόγραμμα Διαδικτυακού ΄΄Workshop Επιχειρηματικότητας΄΄

12:00 – 12:05 Χαιρετισμός

12:05 – 12:45 Αθανάσιος Κούστας.

                      Επιχειρηματικότητα στους νέους (Γιατί και πως)

12:45 – 13:00 Ερωτήσεις

13:00 – 13:45 Θεόδωρος Τσούμπελης.

                        Τεχνολογία και δεξιότητες

13:45 – 14:00 Ερωτήσεις

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Workshop στον παρακάτω σύνδεσμο:   https://upatras-gr.zoom.us/j/93654065571

Αφίσα WorkshopΕπιχειρηματικότητας