Χρόνια Πολλά κι Χριστός Ανέστη σε όλους!!!

Το επόμενο μας μάθημα θα γίνει την Δευτέρα 27 Απριλίου στις 3μμ. Η πρόσκληση για την ηλεκτρονική μας σύνδεση θα δοθεί αφού εγγραφτείτε όλοι στο νέο περιβάλλον τηλεκπαιδευσης του μαθήματος.

Υπενθυμίζω ότι χρειάζεται όλοι να εγγραφτείτε με τον κωδικό 2bt3lxj στο μάθημα Δεοντολογίας όπου θα σας οδηγήσει στο περιβάλλον Microsoft Teams (αντίστοιχο του Skype for Business). Παρακαλώ να εγγράφεστε με τους κωδικούς του UPatras κι όχι ως guests. Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες κατά τη διάρκεια της διάλεξης κι σε σχέση με το Skype for Business θα μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση ταυτόχρονα και σε eclass και skype. Επιπλέον το συγκεκριμένο λογισμικό έχει περισσότερες και καλύτερες δυνατότητες πρόσβασης κι από αλλά περιβάλλοντα χρήστη (Mac, Android, IOS, Linux).

Αν έχετε εγκαταστήσει τη σουίτα Office365 Education από το Πανεπιστήμιο, τότε η εφαρμογή Microsoft Teams είναι ήδη εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας και μπορείτε να την βρείτε με αναζήτηση στο μενού έναρξη. Εναλλακτικά μπορείτε να την κατεβάσετε από τον παρακάτω Σύνδεσμο. 

Περισσότερες πληροφορίες με εγχειρίδια χρήσης κι εγκατάστασης του λογισμικού καθώς κι τρόπους διαχείρισης κι εγγραφής στο μάθημα βρείτε παρακάτω https://teams.upatras.gr/students/ 

Παρακαλώ εγγραφτείτε όλοι όσοι θα δηλώσετε το μάθημα έτσι ώστε:
i) να έχω το τελικό μου επίσημο ακροατήριο (βάσει δηλώσεων μαθημάτων)
ii) να λάβετε την πρόσκληση για την επόμενη διάλεξη, η οποία θα σας έρθει αυτόματα σε όλους όσους έχουν κάνει εγγραφή (όπως αυτόματα σας έρχονται οι ανακοινώνεις του eclass).

Σοφία Λαμπροπούλου
Υπεύθυνη Μαθήματος