Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

Σας ανακοινώνουμε πως την Τετάρτη 27/05/2020 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί on line συνάντηση όλων των φοιτητών/τριών που έχουν εγγραφεί στο μάθημα Κλινική Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία ΙΙ για το εαρινό εξάμηνο 2020, με σκοπό την ενημέρωση αυτών από τους/τις υπέυθυνους/ες καθηγητές/τριες για την ολοκλήρωση και την εξέταση του κλινικού μαθήματος (θεωρία, εργαστήριο, κλινική).

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να παρευρεθείτε στη συνάντηση:

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/sxergia/IRU5CLYU

 

Επιπλέον, σας παρακαλώ όπως διαβάσετε την ενημέρωση με τίτλο Πλάνο τελικής εξέτασης εργαστηριακών μαθημάτων του μαθήματος «Κλινικής Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας ΙΙ εαρινού εξαμήνου 2019-2020 του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.   

που έχει αναρτηθεί στο site της σχολής, στην οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εξέταση του μαθήματος.

Τέλος, ο/η κάθε φοιτητής/τρια ο/η που έχει εγγραφεί στο μάθημα Κλινική Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία ΙΙ και επιθυμεί να ολοκληρώσει το μάθημα θα πρέπει να συμπληρώσει και να καταθέσει υπογεγραμμένη στο eclass του μαθήματος στο https://eclass.upatras.gr/modules/work/index.php?course=PT148&id=11613

την «Υπεύθυνη Δήλωση Φοιτητών/τριών για συμμετοχή ή όχι στη δια ζώσης εκπαίδευση Κλινικών μαθημάτων» μέχρι την Παρασκευή 29/05/2020 και ώρα 14:00.

Όσοι/ες, δεν καταθέσετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη τη δήλωση δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το μάθημα της Κλινικής Μυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας ΙΙ.

Σοφία Α. Ξεργιά

 

Επισυναπτόμενα

Πλάνο-τελικής-εξέτασης-μαθημάτων-Κλινικής-Μυοσκελετικής-Φυσικοθεραπείας-ΙΙ_.docx

 Υπεύθυνη-Δήλωση-για-συμμετοχή-ή-όχι-σε-δια-ζώσης-εκπαίδευση-κλινικών-μαθημάτων_.docx