Ηλεκτρονική Εγγραφή ακαδ. έτους 2020-21

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ: Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πατρών http://eggrafes.upatras.gr θα παραμείνει ενεργή από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, ώρα 14:00 μ.μ. προκειμένου οι εγγραφέντες, βάσει των αρχείων του Υπουργείου, πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο Πατρών εντός της καθορισμένης προθεσμίας, να συμπληρώσουν τα λοιπά στοιχεία που τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

Η διαδικασία εγγραφής των νεοεισαχθέντων πρωτοετών φοιτητών είναι φέτος πλήρως ψηφιοποιημένη και δεν θα χρειασθεί οι φοιτητές να επισκεφθούν τη Γραμματεία του Τμήματός τους. Οι πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών απλά θα συνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://eggrafes.upatras.gr από την Παρασκευή 09.10.2020 έως και την Παρασκευή 16.10.2020, όπου και θα αναρτήσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή τους.  Μετά από τον έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής τους από την Γραμματεία του Τμήματός τους θα τους αποσταλούν με email τα στοιχεία των προσωπικών λογαριασμών χρήστη (username). Οι σχετικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία εγγραφής αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών:  https://www.upatras.gr/el/node/4712

*****************

Ενημερωτικά Έντυπα για Πρωτοετείς Φοιτητές
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε ενημερωτικά έντυπα, τα οποία περιέχουν πληροφορίες για τις δομές και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και για τις δυνατότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών.
Ηλεκτρονικός Ενημερωτικός Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές ακαδ. έτους 2002-2021
Περιοδικό @Up τεύχος Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2020

*****************

Οδικός Χάρτης Νεοεισαχθέντων