Σας ενημερώνουμε ότι είναι δυνατή η μετακίνηση των φοιτητών που έχουν δικαίωμα δωρεάν σίτισης και μετακινούνται σε απόσταση μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, με χρήση του κωδικού 2.

Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους σχετική βεβαίωση, από τη Γραμματεία του Τμήματος, σύμφωνα με το υπόδειγμα που επισυνάπτεται.

Προς ενημέρωση των δικαιούχων φοιτητών με τις ακόλουθες διευκρινίσεις:

  1. Ώρες προβλεπόμενης προσέλευσης στο χώρο σίτισης: σύμφωνα με το πρόγραμμα του εστιατορίου που σιτίζεται ο φοιτητής (συμπληρώνει ο φοιτητής)
  2. Χρονικό διάστημα ισχύος της βεβαίωσης: σύμφωνα με το χρονικό διάστημα ισχύος των μέτρων κατά τα αναφερόμενα στις σχετικές εγκυκλίους (συμπληρώνει ο φοιτητής)
  3. Τα στοιχεία των φοιτητών συμπληρώνονται  από τους ίδιους τους φοιτητές και υπογράφουν (κάτω αριστερά της βεβαίωσης) για την ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνουν.
  4. Τη βεβαίωση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη θα αποστέλουν σε αρχείο pdf στο physiosecr@upatras.gr απο τον ακαδημαικό τους λογαριασμό.
  5. Η βεβαίωση εκδίδεται με υπογραφή του Προισταμένου του Τμήματος, ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη Εστία που έχει δικαίωμα σίτισης ο φοιτητής.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ-ΦΟΙΤΗΤΩΝ.pdf

ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΣΙΤΙΣΗΣ-ΓΙΑ-ΑΠΟΣΤΑΣΗ-ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ-ΑΠΟ-ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ-ΜΕ-ΚΩΔΙΚΟ-2.docx