Αγαπητοί φοιτητές που αυτην την περίοδο κάνετε ατήσεις για κινητικότητα μέσω Erasmus σας υπενθυμίζω (όπως σας είπα κι στην ενημερωτική συνάντηση που είχαμε κι εφόσον τα παρακατω έχουν διευκρινηστεί κι διαστραυρωθεί από τη Διεύθυνση Εκπαιδευσης κι Ερευνας (ΔΕΕ) και την Επιτροπή Erasmus του Πανεπιστημίου Πατρών), τα εξής:

1. Οταν λείπετε με Κινητικότητα Erasmus (πρακτική ή σπουδές) δεν μπορειτε για το διάστημα της κινητικότητας να υποβάλλετε “Δήλωση Μαθημάτων” εξαμήνου στο Παν. Πατρών.

2. Το εξάμηνο που λειπετε με erasmus είστε εγγεγραμένοι στο Φορέα Υποδοχής και συνεπώς δε θεωρείστε εκεινο το εξάμηνο εγγεγραμμένοι στο Παν. Πατρων κι γι΄αυτό  το λογο δεν μπορειτε να υποβάλλετε δήλωση μαθημάτων.

3. Τα μαθηματα που θελετε να δηλώσετε θα τα δηλωσετε σε μεταγενέστερο εξάμηνο ακόμα κι αν ειναι μαθήματα τα οποία προηγούμενα ειχατε παρακολουθήσει κι ειχατε κοπεί.. Ακομα κι αυτα τα μαθήματα θα πρέπει να δηλωθούν σε εξάμηνο που δε θα είναι το ίδιο με το εξάμηνο που βρίσκεστε σε κινητικότητα μέσω Erasmus.

4. Για παράδειγμα αν κάποιος δηλώνει τωρα (στις αιτήσεις για κινητικότητα 2021-22) να μετακινηθέι για σπουδές ή πρακτική το εαρινό εξάμηνο του 2022, εκείνο το εξάμηνο (εαρινο 2022) δε θα κάνει δήλωση μαθημάτων στο Παν. Πατρών αφου θα ειναι δηλωμένος οτι σπουδάζει σε εναν άλλο φορέα ή βρίσκεται για πρακτική στο εξωτερικό