Αγαπητοί επισκέπτες και σπουδαστές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας,

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας (με έδρα το Αίγιο), της Σχολής Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών ιδρύθηκε με τον νόμο 4610/2019 (ΦΕΚ 4610/07-08-2019/τ. Α’) κατόπιν κατάργησης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Αποτελεί το τέταρτο εκ των πέντε ομοειδών τμημάτων της ανώτατης δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα που είναι τετραετούς φοίτησης, παρέχοντας προπτυχιακή εκπαίδευση στην Φυσικοθεραπεία. Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος, η λειτουργία του στο πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό περιβάλλον θα συνεισφέρει στην βελτίωση των παρεχόμενων ακαδημαϊκών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του. Ως αυτοδύναμο Τμήμα, θα είναι σε θέση να οργανώσει όλους τους κύκλους σπουδών και η συνύπαρξή του, στο ίδιο οικοσύστημα, με άλλα Τμήματα και επιστήμονες του Πανεπιστημίου, θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, εξωστρέφεια και διεπιστημονικές συνεργασίες

Το Τμήμα, το οποίο εδρεύει στο Αίγιο, εκτός των άλλων, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα κλινικά εργαστήρια για την προπτυχιακή εκπαίδευση των φοιτητών, καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης (3D σύστημα  ανάλυσης κίνησης, ισοκινητικό δυναμόμετρο κ.α.) με τον οποίο πραγματοποιούνται ερευνητικές και κλινικές μελέτες.

 Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και σας ενθαρρύνουμε να τη διερευνήσετε ώστε να ενημερωθείτε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την λειτουργία του Τμήματος, καθώς και για τις ερευνητικές δραστηριότητες των μελών του.

 

H Πρόεδρος του Τμήματος

 

      Ευδοκία Μπίλλη

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

 

Τελευταία ΝέαΚαταγραφή πληροφοριών & χαρακτηριστικών σχετικών με τα προβλήματα της οσφύος

Επικοινωνία

Ψαρρών 6, Μυρτιά 25100, Αίγιο
phone 26910.61150 fax26910.61250
emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us on facebook