ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 28-2-2014 ΕΩΣ 5-3-2014.(ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚ. ΕΤ. 2013-14).

ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ E-STUDENTS ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ "ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΣΑΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. ΣΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ «ΑΝΑΜΟΝΗ» ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ (4) ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ.

--> ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ  "ΑΝΑΜΟΝΗ" ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΘΕΩΡΙΑ + ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 4-3-2014 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

                                                                                         ΑΙΓΙΟ 28-2-2014

                                                                                  ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΧρήσιμαΚαταγραφή πληροφοριών & χαρακτηριστικών σχετικών με τα προβλήματα της οσφύος

Επικοινωνία

Ψαρρών 6, Μυρτιά 25100, Αίγιο
phone 26910.61150 fax26910.61250
emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us on facebook