ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013-14

 

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης πτυχιακών που δόθηκαν και εκπονούνται στο χειμερινό εξάμηνο 2013-14 είναι την Τετάρτη 26/03/2014. Η κατάθεση των 3 αντιτύπων θα γίνεται στην γραμματεία τις ώρες εξυπηρέτησης των σπουδαστών. Επίσης η αίτηση εξέτασης που κατατίθεται από κάθε σπουδαστή, προκειμένου να γίνεται δεκτή από την γραμματεία πρέπει να συνυπογράφεται και από τον επιβλέποντα καθηγητή. 

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία καθώς και χρήσιμα έντυπα πτυχιακών μπορείτε να τα αναζητήσετε στον Οδηγό Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος, ο οποίος είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα τηλεκπαίδευσης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (http://eclass.teipat.gr/eclass/modules/auth/opencourses.php?fc=18), καθώς και στην ιστοσελίδα του Τμήματος (http://www.aigio.teipat.gr/)

 

 

 

 

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ –ΓΙΑ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2014

 

Όσοι έχετε τις προϋποθέσεις για να εκπονήσετε πτυχιακή εργασία, παρακαλώ κάντε δήλωση θεματικού πεδίου (μέχρι 3 επιλογές) που σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε στην πτυχιακή από 5/3/2014 έως 11/3/2014. Η Δήλωση Θεματικού Πεδίου που συμπληρώνετε και καταθέτετε στην γραμματεία βρίσκεται στον Οδηγό Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος, ο οποίος είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα τηλεκπαίδευσης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας  (http://eclass.teipat.gr/eclass/modules/auth/opencourses.php?fc=18) καθώς και στην ιστοσελίδα του Τμήματος (http://physio.teiwest.gr/el/)

 

 

 

 

Η υπεύθυνη συντονισμού των πτυχιακών

 

 

Μπίλλη Ευδοκία

Επικ. Καθηγήτρια Τμήματος Φυσικοθεραπείας

ΧρήσιμαΚαταγραφή πληροφοριών & χαρακτηριστικών σχετικών με τα προβλήματα της οσφύος

Επικοινωνία

Ψαρρών 6, Μυρτιά 25100, Αίγιο
phone 26910.61150 fax26910.61250
emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us on facebook