Σας ενημερώνουμε ότι η δήλωση μαθημάτων - ανανέωση εγγραφής (θεωρία + εργαστήριο) για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2018-19 θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο: https://e-students.teiwest.gr  

από το ΣΑΒΒΑΤΟ 9-3-2019 έως και  την ΚΥΡΙΑΚΗ 17-3-2019

Υποχρέωση υποβολής δήλωσης μαθημάτων έχουν όλοι οι  σπουδαστές  ανεξαρτήτως εξαμήνου φοίτησης ή υποχρεώσεων,  ακόμη και οι σπουδαστές που δεν οφείλουν μαθήματα  θα δηλώσουν Πτυχιακή Εργασία ή Πρακτική Άσκηση αναλόγως ή θα κάνουν «ανανέωση εγγραφής χωρίς δήλωση μαθημάτων»

Σχετικά με την δήλωση μαθημάτων σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

  • Η δήλωση μαθημάτων είναι ατομική και περιλαμβάνει το σύνολο των μαθημάτων που επιτρέπεται να δηλώσει ο σπουδαστής λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των περιορισμών που προκύπτουν από το κανονισμό σπουδών, το πρόγραμμα σπουδών, και την σπουδαστική κατάσταση που βρίσκεται ο σπουδαστής.
  • Δηλώνετε κατά προτεραιότητα μαθήματα προηγούμενων εξαμήνων που οφείλετε και μετά τα μαθήματα του τυπικού σας εξαμήνου και στη συνέχεια του επόμενου έως εξαντλήσεως του ορίου όπως αυτό έχει καθοριστεί από την Σύγκλητο.
  • Στα μικτά μαθήματα δηλώνονται παράλληλα η θεωρία και το εργαστήριο. Έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε τη θεωρία χωρίς το εργαστήριο όχι όμως το αντίστροφο δηλαδή να δηλώσετε το εργαστήριο χωρίς τη θεωρία, αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν έχετε δηλώσει τη θεωρία σε προηγούμενη δήλωση.
  • Οι φοιτητές που δεν έχουν υποβάλει δήλωση μαθημάτων   δεν γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις του τρέχοντος εξαμήνου και εάν παρά ταύτα λάβουν μέρος στις εξετάσεις και βαθμολογηθούν, ο βαθμός επιτυχίας τους δεν λαμβάνεται υπόψη, ακυρώνεται και δεν καταχωρείται σε καμμία εξεταστική περίοδο.
  • Η δήλωση μαθημάτων σημαίνει ότι έχει οριστικοποιηθεί όταν στην οθόνη εμφανιστεί το μήνυμα «Η δήλωσή σας υποβλήθηκε με επιτυχία». Για την απόδειξη υποβολής της δήλωσης θα πρέπει να την εκτυπώσετε. Εάν δεν διαθέτετε εκτυπωτή, θα πρέπει να σημειώσετε τον μοναδικό «Αριθμό καταχώρησης δήλωσης» που θα σας δώσει το σύστημα.
  • Συμβουλευτείτε τις «Οδηγίες για το αναμορφωμένο πρόγραμμα Tμ. Φυσικο-θεραπείας» και αν έχετε απορίες επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του εξαμήνου, τις συγκεκριμένες ώρες που έχουν ανακοινωθεί.
  • Αν διαπιστώσετε ότι η ατομική σας δήλωση δεν περιέχει μαθήματα που θεωρείτε ότι έπρεπε να εμφανίζονται προσέρχεστε στη γραμματεία προκειμένου να γίνει ο αναγκαίος έλεγχος. Αν αυτό δεν είναι εφικτό υποβάλλετε την δήλωση όπως την  εμφανίζει το σύστημα και θα έλθετε στη Γραμματεία για τροποποίηση της δήλωσης την περίοδο που θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία.

Αίγιο 8/3/2019

Από τη Γραμματεία

ΧρήσιμαΚαταγραφή πληροφοριών & χαρακτηριστικών σχετικών με τα προβλήματα της οσφύος

Επικοινωνία

Ψαρρών 6, Μυρτιά 25100, Αίγιο
phone 26910.61150 fax26910.61250
emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us on facebook